Stichting Innoforte

Velp Gld, Gelderland


Bedrijfsinformatie Stichting Innoforte

Stichting Innoforte Innoforte biedt ouderen wonen, zorg en verschillende services die het woongemak verhogen. Ons motto is 'Een (w)aardige oude dag'. U houdt de regie over uw eigen leven.

Wonen
Ouderen die zelfstandig willen wonen en geen of een kleine zorgvraag hebben, kunnen een eigen appartement huren op de locaties De Biesdel, Oosterwolde of het Lorentzhuis. Alledrie in Velp.

Zorg aan huis
Ouderen met een zorgvraag kunnen een beroep doen op Zorg aan Huis van Innoforte. Deze zorg wordt thuis, in de eigen woonomgeving, geboden. Onder thuis verstaan wij ook de woonomgeving van ouderen die een appartement in één van onze locaties huren. Innoforte kan ook, in samenwerking met Thuiszorg Groot Gelre en Insula Deï, specialistische thuiszorg bieden. Ook bij zware zorgvragen! Deze Zorg aan Huis bieden wij aan inwoners van de gemeenten Rheden, Rozendaal en Doesburg.

Verpleeghuiszorg
In 't Jagthuis en het Lorentzhuis wonen ouderen die aan het dementeren zijn en daardoor niet langer veilig zelfstandig kunnen wonen. Zij wonen in kleine groepen. Hun dagelijks leven speelt zich grotendeels in de gezamenlijke huiskamer af. Daarnaast hebben zij hun eigen slaapkamer.

In Oosterwolde is een aantal plaatsen voor ouderen met een zware, lichamelijke zorgvraag.

Services
Innoforte biedt allerlei services die het wooncomfort verhogen. Denkt u aan schoonmaakhulp, was- en strijkservice, boodschappendienst, eten in de restaurants van Innoforte, meedoen aan activiteiten, naar de kapper of de pedicure.

Adresgegevens

Stichting Innoforte
Hoofdstraat 1
Velp Gld, Gelderland
http://www.innoforte-zorg.nl/
026 384 92 92

Geen Vacatures van Stichting Innoforte

Stichting Innoforte heeft nog geen vacatures geplaatst.

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank