Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

BvB Groep

Nijkerk Gld, Gelderland


Bedrijfsinformatie BvB Groep

BvB Groep BvB Groep startte op 1 april 2006 met als missie het ondersteunen van ondernemingen met de salarisverwerking vanuit AFAS. Nadat de eerste opdrachtgevers succesvol werden bediend werd de dienstverlening uitgebreid met de diensten Functioneel Beheer en Consultancy. Inmiddels werken er 15 medewerkers bij de BvB Groep op onze locatie aan de Paasbosweg 10 te Nijkerk.

Onze ruim 30 specialisten, zowel intern als extern, zijn specialist binnen het vakgebied van BvB Groep. Door deze mate van specialisatie en vakbekwaamheid zijn onze specialisten van toegevoegde waarde voor elke opdrachtgever en waarborgen wij de hoogste kwaliteit. Elke specialist staat direct in contact met de opdrachtgever om zo de wensen van de opdrachtgever op een juiste wijze in te vullen.

Adresgegevens

BvB Groep
Paasbosweg 10
Nijkerk Gld, Gelderland
https://www.bvbgroep.nl/
033 202 09 99

1 Vacature van BvB Groep

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door BvB Groep.

 • Functioneel Beheerder

  Plaatsingsdatum: 02-10-2019
  Plaats: Nijkerk Gld
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Werk op jouw manier als AFAS - Functioneel Beheerder Als AFAS – functioneel beheerder ben jij de baas over je eigen agenda. Wij vertellen jou welke klanten er zijn en welke werkzaamheden. Hoe je dat verder regelt,...

  Topbaan

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank