Wil jij werken in de financiële sector? Word backoffice medewerker in Groningen

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 14-07-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?


Deze functie zorgt ervoor dat geen werkdag hetzelfde is voor jou. Als je binnenkomt staat er een lekker kopje koffie voor je klaar. Je opent het systeem waar de werkvoorraad voor vandaag in staat. Je eerste taak is om een vraag te beantwoorden van een klant die graag wil weten wat er verandert met zijn pensioen als hij gaat trouwen. Deze vraag kun je goed zelf oplossen, je zoekt het tot op de bodem uit en zorgt voor een juist antwoord naar de klant. Natuurlijk kunnen klanten met meer vragen bij jou terecht. Je stelt pensioenuitkeringen vast en voert hier berekeningen voor uit. Daarnaast stel je brieven op voor pensioendeelnemers. Ook hou je je bezig met waardeoverdrachten als een pensioendeelnemer een nieuwe baan krijgt. Voor vragen die je zelf niet weet, schakel je je collega's in. Samen zorg je voor de beste resultaten! Om voor het beste resultaat te zorgen, check je ook het werk van je collega's. Je komt te werken in een hecht team van één pensioenfonds, dit kan bijvoorbeeld landbouw, detailhandel of vervoer zijn.

Zoals je kunt lezen is een kritische blik, analytisch inzicht en liefde voor cijfers erg belangrijk. Heb jij dit allemaal in je? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden:


 • Je verdient een lekker uurloon van € 12,66 per uur.
 • Je kunt kiezen of je 32, 36 of 40 uur wil werken.
 • Binnen deze functie kun je veel leren over pensioenen.
 • Je krijgt de kans om een basisopleiding pensioenen te volgen!


Wat wij vragen:


 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt al enige werkervaring met financiële of administratieve werkzaamheden.
 • Je bent enthousiast en staat te trappelen om aan de slag te gaan.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Accountmanager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Is verliezen geen optie, ga jij altijd voor de winst en haal jij het uiterste uit jezelf? Pak dan je kans als accountmanager bij Maandag® in Eindhoven.

  Stad Vacaturebank
 • Accountmanager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Einhoven

  Is verliezen geen optie, ga jij altijd voor de winst en haal jij het uiterste uit jezelf? Pak dan je kans als accountmanager bij Maandag® in Eindhoven.

  Stad Vacaturebank
 • ABN Amro zoekt telefonisch servicedesk medewerker in Amsterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? WerkzaamhedenAls servicedesk medewerker op de afdeling Betalen bij ABN Amro in Amsterdam word je gebeld door vermogende klanten, die je te allen tijde snel en goed te woord staat. De klanten van ABN Amro bellen naar het ASC met diverse vragen over betalen, sparen en internet bankieren. Ieder mens heeft te maken met financiële vraagstukken bij grote of kleine gebeurtenissen in het leven en met het plannen voor de toekomst. Het doel binnen deze functie is om zoveel...

  Stad Vacaturebank
 • Backoffice Medewerker gezocht voor een Facilitaire Dienstverlener in Rotterdam

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime Customer Support medewerker werk je in een team dat verantwoordelijk is voor het ondersteunen van klanten bij technisch onderhoud van hun panden. Heeft één van jouw klanten een facilitair probleem, zoals een kapotte lamp in de vergaderzaal, een wc die niet doortrekt of sprinklers die het niet doen? Dan melden ze dat bij jou. Jij zorgt er vervolgens voor dat er iemand komt om dat te repareren. Wie dat precies is (een huismeester of...

  Stad Vacaturebank
 • Project Controller

  Gisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Financieel begeleiden van meerjarige projecten Ondersteunen van de projectmanager(s) Opstellen van periodieke rapportages met betrekking tot voortgang, kosten, opbrengsten en financieringsstanden van de verschillende projecten Monitoren van verwachtingen met betrekking tot kosten, opbrengsten, risico’s en financieringsstanden van de verschillende projecten Optimaliseren van de processen Ondersteunen van de projectleider bij de projectbewaking en de waardering van projecten Opzetten van de...

  Stad Vacaturebank

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank