Controller

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 16-04-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance


Algemene omschrijving

Als Financial Controller weet je te allen tijde wat er gaande is in de organisatie en welke financiële impact iets heeft. Je hebt je een stevige helikopterview. Je bent in staat om continu te schakelen tussen de daadwerkelijke operatie en het strategische niveau.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Het inzichtelijk maken van financiële kansen en risico’s
 • Verantwoordelijkheid nemen voor de financiële planning-en-controlcyclus
 • Eindverantwoordelijk voor het crediteuren- en debiteurenbeheer en het verrichten van betalingen
 • Cijfermatige analyses, rapportages en advisering aan de directie verzorgen
 • Het tijdig signaleren van ontwikkelingen met consequenties voor de financiële beheersing van de organisatie
 • Fungeren als sparringpartner van de directie op financieel vlak
 • Contactpersoon voor de externe accountant, o.a. voor vaktechnisch advies, jaarrapportage, aangifte btw
 • Aansturen van een administratief medewerker

The Young Group is een jonge allround vastgoedontwikkelaar en belegger. The Young Group staat in 2018 in de PropertyNL Top 101 ontwikkelaars in Nederland (grootste zakelijk magazine voor vastgoedprofessionals). Vanaf eind 2019 zal The Young Group verhuizen naar een prachtig nieuw kantoor in Den Haag, de stad waar het bedrijf ook zijn start heeft gemaakt.

De focus van de organisatie ligt op het zoeken, vinden en transformeren van vooral binnenstedelijke vastgoedobjecten. Dat doet zij in eigen beheer, maar ook in samenwerking met participerende partners.

De toekomst van het stedelijk gebied wordt nu gevormd vanuit bestaande voorraad, daarom draagt The Young Group met een frisse blik op de bestaande stad bij aan nieuwe woningvoorraad. Dat doet zij door toekomstbestendige en duurzame transformaties in het stedelijk gebied te realiseren. Haar doel is om het woon­plezier en de beleving zo maximaal als mogelijk te maken voor de huurders en eindgebruikers. Dat is waar ze zich elke dag opnieuw voor inzet en blijft ontwikkelen.

Ze gaat voor langetermijninvesteringen, omdat ze gelooft in een solide basis voor zowel haar eigen toekomst die gericht is op groei en uitbreiding als voor haar partners en huurders. Ze gaat niet gauw voor de ‘quick win’, maar voor ‘the long run’.

Een uitgelezen kans om als finance professional, met interesse in de vastgoedbranche, om samen te werken met de oprichter van de organisatie en zijn rechterhand te zijn als financiële sparringpartner. Door de kleine omvang van de organisatie heeft het een zeer ondernemende cultuur, waarbij eagerness, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en oplossingsgericht zijn voorop staan.

Voor deze functie is The Young Group op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze, nuchtere en hands-on Financial Controller, die sterke affiniteit heeft met de vastgoedbranche.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Minimaal 4 jaar ervaring in deze of een soortgelijke functie, met sterke boekhoudkundige kennis
 • Afgeronde hbo/wo-opleiding in de richting van financiën/economie
 • Ervaring met ERP-systemen (pre is Twinfield en Basecone) en sterke Excel vaardigheden
 • Goed ontwikkelde skills in het communiceren met investeerders, banken en andere partners
 • Je bent gedreven, proactief en niet bang om uitgedaagd te worden en een scherp overleg te hebben met de directie
 • Uitstekende vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
 • Ervaring als leidinggevende is een pre

Gestelde eisen

Zie omschrijving van de vacature.

Uren

Zie omschrijving van de vacature.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Basisarts – Verzekeringsgeneeskunde

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  BIG-geregistreerde Basisarts, daar zijn wij naar op zoek voor het UWV in de regio Goes. Het betreft een functie tussen de 24-38 uur per week (werktijden bespreekbaar!) Als Basisarts bij het UWV word je een specialist in Verzekeringsgeneeskunde: een combinatie van medische beoordelingen en wet- / regelgeving. Met een grote verscheidenheid aan ziektebeelden. Ben je nieuwsgierig naar de context en de achtergronden van de persoon met wie je te maken hebt en wil je voldoende tijd om een...

 • Financieel concernadviseur

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Financieel Concernadviseur ben je de spil in het financiële proces van de gemeente. Je betrekt de bestuurlijke verhoudingen, de politieke context en de impact op de bedrijfsvoering in jouw advisering. Als financiële spil in het proces ben je in staat uit alle beschikbare informatie binnen korte tijd de kern te pakken en dit te vertalen in noodzakelijke adviezen. Je bent de vraagbaak en sparringpartner voor collega’s en management en bent trekker van de totstandkoming van de Planning...

  Stad Vacaturebank
 • Junior FP&A Analyst ('s-Hertogenbosch)

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als FP&A (Financial Planning & Analysis) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de prognoses, budgetten en strategische planning van de onderneming. Je bent de analytische motor van de onderneming die zorgt voor de juiste inzichten bij het nemen van optimale beslissingen. Je stelt rapportages en statistieken op ter verbetering van de onderneming. Als aanvulling ben je doorlopend op zoek naar verbeterprocessen voor het volledige rapportageproces en neem je deel aan...

  Stad Vacaturebank
 • Junior bedrijfskundige

  Toegevoegd op 20-04-2019 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als rechterhand van de Finance Manager ben je tevens ook de sparpartner om strategische keuzes te maken. Om je argumenten hierin sterk te maken ben je analytisch sterk aangelegt en heb je ervaring in het beheersen van financiële processen. Door het meedenken, verbeteren en adviseren van de huidige processen krijg jij de energie om meerdere projecten op te pakken.Verder ondersteun, denk je mee en adviseer je het management met het opstellen van rapportages, analyses en aanbevelingen die...

  Stad Vacaturebank
 • Junior bedrijfskundige

  Toegevoegd op 20-04-2019 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als rechterhand van de Finance Manager ben je tevens ook de sparpartner om strategische keuzes te maken. Om je argumenten hierin sterk te maken ben je analytisch sterk aangelegt en heb je ervaring in het beheersen van financiële processen. Door het meedenken, verbeteren en adviseren van de huidige processen krijg jij de energie om meerdere projecten op te pakken.Verder ondersteun, denk je mee en adviseer je het management met het opstellen van rapportages, analyses en aanbevelingen die...

  Stad Vacaturebank

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank