Traineeship financieel medewerker bij Hypotheken Aegon in Leeuwarden

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 19-09-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Aegon en YoungCapital bieden jou een traineeship voor 24 maanden waarin je verschillende aspecten ziet van het hypotheek bedrijf. Als Aegon hypotheken trainee draai je tijdens 4 blokken volledig mee op een afdeling binnen het hypotheken bedrijf. Naast je werkzaamheden op de verschillende afdelingen, zal het eerste jaar de focus liggen op het leren kennen van Aegon en van jezelf. Het tweede jaar verleg je je blik meer naar buiten door deelname aan het Young Professional Programma van het Platform Zakelijk Dienstverlening in Leeuwarden.

Welke afdelingen?

Service Desk Hypotheken
Op de Service Desk Hypotheken (SDH) begin je je traineeship heb je veelvuldig contact met tussenpersonen en leer je de basiskennis die van alle verschillende aspecten van het gehele hypotheken bedrijf. In deze periode staat leren centraal. Daarnaast werk je aan een introductie project waardoor je je kennis over Aegon als organisatie en je netwerk binnen de organisatie kan verbreden.

Acceptatie
Op de afdeling acceptatie ga je vervolgens je de pas geleerde kennis verdiepen en in praktijk brengen. Je begint met dossier compleet waar je als acceptant aan de slag gaat. Individueel wordt er gekeken welke andere onderdelen van Acceptatie bij je passen. Naast de normale werkzaamheden op de verschillende werkstromen begin je in deze periode met een overkoepelend project waar je structureel 4 uur per week de ruimte voor krijgt. Het project wordt samen met een van de begeleiders vastgesteld.

Beheer
De afdeling beheer kent vele verschillende werkstromen. Je begint deze periode op de werkstroom ‘wijzigingen divers / omzetting naar marktrente / wijziging zekerheden’. Na twee en halve maand stroom je vervolgens door naar een achterliggend interesse gebied. Wellicht ben je nieuwsgierig naar de werkstroom aflossingen, of ga je liever aan de slag bij de Lis groep?

Specialisatie
Deze laatste maanden staan in het teken van specialisatie. Je hebt tot nu toe kennis gemaakt met verschillende aspecten van het hypotheken bedrijf. Samen met je manager ga je kijken waar jij de laatste maanden een verdiepingsslag gaat maken. Wellicht omdat hier je interesses liggen, of omdat je hier talent voor hebt. Daarnaast loop je tijdens deze periode ook twee weken mee met een coördinator.

Waarom het traineeship bij Aegon?
Er is volop aandacht voor je ontwikkeling en groei. Je wordt gecoacht op je persoonlijke- , professionele-, organisatorische- en relationele ontwikkeling. Daarnaast krijg je de eerste zes maanden een contract van YoungCapital en daarna een tijdelijk contract van Aegon voor 18 maanden. Je hebt toegang tot alle trainings- en coaching faciliteiten bij Aegon. Je ontwikkelt je belangrijkste vaardigheden en doet waardevolle ervaring op. Aegon biedt je daarnaast goede doorgroeimogelijkheden, leuke werksfeer en veel persoonlijke begeleiding. Aegon zal voortdurend in gesprek zijn met jou blijven om na deze periode gezamenlijk tot een goed vervolg te kunnen komen.

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris van €2400,- op basis van 40 uur;
 • De mogelijkheid om Aegon te leren kennen;
 • Het kosteloos behalen van wft basis, wft vermogen en wft hypothecair krediet;
 • Persoonlijke begeleiding gedurende het traineeship;
 • De kans om werk en leren te combineren;
 • De kans om een expert te worden op het gebied van hypotheken.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Klantcontact is een pré.
 • Affiniteit met cijfers en hypotheken.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Senior Financieel Specialist

  Vandaag geplaatst door Werkzoeken.nl

  Ben jij die senior financieel specialist met als aandachtgebied sociaal domein? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! De samenleving verandert steeds en de overheid beweegt mee. Dit geldt ook voor de desbetreffende gemeente. De organisatie bestaat uit drie afdelingen: Omgeving, Inwoners en Bedrijfsvoering. De Afdeling Inwoners bestaat uit twee teams. De functie is gepositioneerd binnen team Toegang Wmo, Inkomen en Jeugd van de afdeling Inwoners. Dit team houdt zich bezig met het beleid en...

  Werkzoeken.nl
 • Junior financieel medewerker

  Vandaag geplaatst door Werkzoeken.nl

  * Controleren en analyseren van P&L-rekeningen op prijs-en aantal verschillen* Analyseren van de financiële cijfers, waaronder het automatisch verwerkingspercentage vande facturen en bijsturen waar nodig* Beheren van de debiteuren* Verwerken, afhandelen en boeken van non-trade facturen

  Werkzoeken.nl
 • Financieel Adviseur Sociaal Domein

  Vandaag geplaatst door Werkzoeken.nl

  Ter vervanging zoekt een gemeente in Limburg een Financieel Adviseur voor het sociaal domein. De werkzaamheden die opgepakt moeten worden zijn divers en uitdagend. Zo speel je een actieve rol in de totstandkoming van de P&C producten (voornamelijk de jaarrekening). Ook ga je begeleiden, adviseren en ondersteunen inzake alle financiële vraagstukken in de brede zin binnen het sociaal domein. Je hebt een actieve rol binnen de organisatie en volgt de ontwikkeling binnen het sociaal domein op...

  Werkzoeken.nl
 • Financieel adviseur ING Amsterdam

  Vandaag geplaatst door Manpower Uitzendbureau

  Jouw baanJij werkt nu met klanten maar wilt jouw loopbaan graag professionaliseren. Of heb jij al vergelijkbare ervaring en zou het je leuk lijken om nu bij de ING aan de slag te gaan? In ieder geval, dit is jouw kans! ING in de regio Amsterdam is op zoek naar een financieel adviseur die zich wil ontfermen over financiële vraagstukken. Kun jij dit cijfermatige werk een persoonlijke ambiance geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees nu de vacature en solliciteer!Uitzendbureau Manpower is op...

  Werkzoeken.nl
 • Financieel administratief medewerker CEVA Logistics Wijchen

  Vandaag geplaatst door Manpower Uitzendbureau

  Jouw baanSamen met je collega's verwerk jij de inkomende factuurstromen. Dankzij jouw werkervaring weet jij afwijkingen snel te signaleren en zijn complexe documenten geen enkel probleem voor jou. Wil jij werken bij een grote logistieke organisatie mét kans op een vast contract? Dan is dit je kans, lees nu de vacature door en reageer!Uitzendbureau Manpower is voor een CEVA Logistics in Wijchen op zoek naar een financieel administratief medewerker.Als financieel medewerker voer je belangrijke...

  Werkzoeken.nl

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank