Medewerker Financiële Administratie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR)
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 17-12-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wil jij een uitdaging met verantwoordelijkheid in de wereld van de lucht- en ruimtevaart?

Zit dienstverlening in je DNA en is het tot in de puntjes bijhouden van administratie iets waar je je talent in kwijt kan? Zoek jij een functie met ruimte voor eigen inbreng en waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan willen wij je graag spreken!

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Amsterdam zoek wij een nieuwe collega die die zelfstandig én ook in team verband ons kan ondersteunen in onze financieel- administratieve werkzaamheden.

Als medewerker Financiële Administratie ben je breed betrokken bij ons administratieve proces. Je bent verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie, waarbij je alle inkomende facturen van onze leveranciers controleert en op de juiste manier verwerkt. Je beheert daarnaast het kasregister, verzorgt de BTW aangiften en genereert dagelijks het liquiditeitsoverzicht. Ten slotte ben je voor je collega’s van NLR het aanspreekpunt voor declaraties, het financieel afwikkelen van buitenlandse dienstreizen en het aanleveren van financiële gegevens en overzichten. Kortom, een afwisselende baan waarbij je in brede zin te maken krijgt met de financiële administratie van een innovatief bedrijf.

Wat breng je mee?

 • MBO-4 werk- en denkniveau
 • Enige relevante ervaring in een vergelijkbare rol
 • Je hebt een diploma of studeert in de richting van Financiële- of Bedrijfsadministratie
 • Ervaring met ERP pakket is een pré (bijv. Oracle)
 • Uitstekende kennis van Microsoft Excel
 • Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Een proactieve en flexibele instelling naar collega’s en klanten

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving, nationaal en internationaal
 • Ruimte om je te ontwikkelen in een richting die bij jou past
 • Een organisatie die samenwerken, resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijk vindt
 • Mooie arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit voor jouw werk privé balans

Jouw nieuwe werkomgeving?

Koninklijke NLR is al meer dan 100 jaar de ambitieuze kennisorganisatie met de wil om te blijven vernieuwen. Vanuit die drijfveer maken wij de wereld van transport veiliger, duurzamer, efficiënter en effectiever. We staan op de drempel van baanbrekende innovaties. Plannen en ideeën komen in beweging wanneer deze goed gevoed worden met de juiste energie. Ruim 600 gedreven professionals werken aan onderzoek en innovatie. Van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen. Onze vestiging in Amsterdam is recent gerenoveerd en in Marknesse is een prachtig nieuw gebouw gerealiseerd.

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij NLR te werken.

De missie van de afdeling Financiën en Administratie is het tijdig en juist registreren, rapporteren en beheren van alle financiële transacties van NLR. Vanuit beide locaties werken wij met 10 collega’s professioneel en hecht samen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, met eigen verantwoordelijkheid en zoveel mogelijk autonoom, maar altijd afgestemd op elkaar en voor het gezamenlijke doel. De functie, met standplaats Amsterdam, wordt centraal uitgevoerd waarbij (financiële) ondersteuning wordt verleend aan alle divisies en afdelingen binnen het NLR.

Wil jij meer weten?

Bel of mail met Johan Lagendijk, de manager van de afdeling Financiën en Administratie, 088 – 511 3723, Johan.Lagendijk@nlr.nl. We nodigen je van harte uit om onze website en ons NLRmedia kanaal op YouTube te bezoeken.

Solliciteren?

Mooi, we zijn benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en CV via de ‘Solliciteren’ button. Een integriteitstest en het verkrijgen van een VOG zijn voorwaarden voor indiensttreding.

Acquisitie? Daar worden we minder enthousiast van.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.

Uren

32 - 40

Informatie over Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR)

Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR)
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Leiding geven aan een team van 3 personen;Jij bent eindverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie;Professionaliseren van de financiële administratie;Jij bent het aanspreekpunt voor de business partners;Opstellen en controle van financiële rapportages.Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van financieel economisch;Relevante werkervaring in soortgelijke functie;Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;Kennis en ervaring van computerprogrammatuur en...

  Independent Recruiters
 • Assistant Financial Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als assistant financial controller werk jij samen met de financial controller en begeleid je een team van 8 medewerkers. Jij zal direct rapporteren aan de Head of Finance. Jij bent verantwoordelijk voor: Aanleveren van management rapportages;Beheer van (sub)-administraties;Codering, controle en analyse van de aangeleverde financiële gegevens van meerdere hotels.Jij bent het aanspreekpunt voor het beantwoorden van vragen.Jij brengt met je mee:Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke...

  Independent Recruiters
 • Junior Controller

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Jij gaat een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van de financial controller en werkt samen met de administratief medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de financiële boekingen van o.a. vaste activa, voorzieningen en overige memoriaal boekingen. Verder ondersteun je bij het maken van projectcalculaties, bewaak je de financiële structuur binnen de organisatie en help je bij het opstellen van procedures. Daarnaast ondersteun je ook de administratief medewerker. Je werk afwisselend...

  Independent Recruiters
 • Controller

  Toegevoegd op 19-01-2022 door Independent Recruiters

  In de rol van controller ben jij onderdeel van het Finance team van de holding en ben je werkzaam op het hoofdkantoor. In deze rol zorg jij, samen met het team, voor de tijdige en gedetailleerde financiële rapportering aan de holding directie met daarnaast focus op het optimaliseren en verder professionaliseren van de treasury afdeling, waaronder optimalisering van de Cash flow forecast en beheersing van het werkkapitaal. Je werkt nauw samen met de financieel directeuren, controllers en...

  Independent Recruiters
 • Parttime Projectcontroller / Boekhouder

  Toegevoegd op 12-01-2022 door Independent Recruiters

  Mede door de groei en een fusie is er op korte termijn behoefte aan een allround accountant die ook een stuk projectcontrol kan doen. In deze nieuwe rol ben je het financiële geweten van de organisatie (nu zo'n 17 personen) en draag jij zorg voor de volledige financiële administratie en het opleveren van analyses en rapportages. Daarbij werk je nauw samen met de group controller. De systemen en processen zijn al aanwezig maar je zult je collega's (de projectengineers, inkopers etc.) ook mee...

  Independent Recruiters

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank