Business Controller Sales

Baan gegevens

 • Bedrijf: Holmatro
 • Plaats: Raamsdonksveer
 • Plaatsingsdatum: 27-12-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Door de mooie ontwikkeling die onze organisatie doormaakt en daardoor de sterk groeiende behoefte aan financiële ondersteuning van onze Sales afdelingen zijn wij op zoek naar een Business Controller Sales.

Je werkzaamheden
In de rol van Business Controller Sales ben je het aanspreekpunt voor de afdelingen Sales (Rescue en Industry) inzake de afhandeling van het verkooporderproces, L/C’s, bankgaranties en contracten. Verder verzorg je voor Sales financiële rapportages en analyses. Je bent functioneel verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie, daarbij onderhoud je het debiteurenbeleid en neem je op dit gebied ook diverse werkzaamheden voor je rekening. Je geeft uitvoering aan het trade compliance beleid, bent de key user van het ERP systeem voor Finance en bent de intern auditor van de salesprocessen. Kortom een veelzijdige en uitdagende job.

Gestelde eisen

Wie zoeken wij?
Een rasechte bedrijfseconoom op HBO+ niveau met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een internationale salesomgeving. Je hebt affiniteit met diverse geautomatiseerde systemen zoals ERP en business intelligence, en jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jij met gemak financiële data begrijpelijk en inzichtelijk kan maken aan collega’s die iets minder goed zijn met cijfers. Jij denkt automatisch in oplossingen, neemt initiatief en overtuigt anderen met jouw enthousiasme. Collega’s werken graag met jou samen en je haalt de onderste steen graag boven! Kan je tot slot ook nog goed beslissingen nemen, plannen, organiseren en ben je flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uren

40

Meer informatie

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, afwisselende job in een internationaal bedrijf, waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd. Er is volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen en collegialiteit. Elkaar opzoeken, vernieuwen, zelfsturend zijn en je gezond verstand gebruiken zijn sleutelwoorden.

Wil je deel uitmaken van ons succes?

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar werken@holmatro.com. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Joost Kerkhof (Controller). Joost is telefonisch bereikbaar via +31 (0)162-751400.

Informatie over Holmatro

De hydraulische gereedschappen en systemen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics. Dit soort toepassingen vraagt onder alle omstandigheden om betrouwbare materialen. Om er zeker van te zijn dat Holmatro-gebruikers hun specialistische werk optimaal kunnen uitvoeren, streven we ernaar de 'best-in-class' marktleider te zijn door baanbrekende technologie in te zetten.

Mastering power vormt de basis van onze visie. Voor al onze producten geldt dat alleen beheerste kracht effectief kan worden ingezet. Met Holmatro gereedschappen kun je als gebruiker de enorme hydraulische krachten praktisch, gecontroleerd en veilig toepassen, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

Holmatro
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Business Controller (Bank)

  Toegevoegd op 15-02-2018 door Independent Recruiters

  We are looking for a Business Controller (Bank) who is responsible to monitor and coordinate the adaptations of the data reporting center within a large international bank. Do you like to be actively involved in the communication with audit, control and the SOX team to optimize this control process? Yes! I would be pleased to tell you more.Strategic reporting processes (also shown through active collaboration with different teams);Organize risk self-assessments for improvement proposals and...

  Independent Recruiters
 • Operational Risk Manager

  Toegevoegd op 15-02-2018 door Independent Recruiters

  Als Operational Risk Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en optimaliseren van het risk framework binnen het data reporting center van een internationale bank. Ben je graag actief betrokken in de communicatie met audit en het SOX team? Ja! Vertel je graag meer. Betrokken bij de communicatie met audit en het SoX teamKennis van essentiële financiële en risico rapportage processen (mede verkregen door actief samen te werken met verschillende teams)Uitvoeren van oorzaak...

  Independent Recruiters
 • Projectadministrateur Bouw

  Toegevoegd op 14-02-2018 door Independent Recruiters

  Op zoek naar een Project Controller voor een bouwbedrijf in Leiden. Als Project Controller heb jij ervaring met utiliteitsbouw en woningbouw. Daarnaast controleer en bewaak je de financiële administratie van mooie bouwprojecten. Je bent het financiële geweten van ieder bouwteam en de expert op financieel/administratief gebied. Natuurlijk heb je een voorliefde voor bouw!Als Projectadministrateur Bouw zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:Het beoordelen en controleren van...

  Independent Recruiters
 • Junior Business Controller

  Toegevoegd op 13-02-2018 door Independent Recruiters

  De afdeling Controlling van een wereldwijd leider op het gebied van innovatie en hightech engineering consulting is op zoek naar een junior business controller. Op de afdeling komen alle informatiestromen samen in een dynamische en internationale omgeving. Deze informatie wordt vervolgens geanalyseerd om uiteindelijk tot stuurinformatie te komen. Dit is jou op het lijf geschreven. Je voelt je prettig bij korte deadlines en kunt goed omgaan met druk.Binnen deze functie hou je je bezig met de...

  Independent Recruiters
 • International Controller

  Toegevoegd op 09-02-2018 door Independent Recruiters

  Are you a Finance Professional that is looking for an International spice up in his career? We are looking for a high potential Controller that wants to work at one of the global players within the food industry and willing to relocate anywhere in the world? Yes! Please contact me. Providing and control of transfer pricing documentation;Full financial reporting of the units (Monthly, Quarterly, Yearly, Budget/Forecast);Full margin analysis / variances;Periodic and ad hoc margin...

  Independent Recruiters

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank