Supervisor Afdeling Lifestyle& wonen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 06-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als supervisor van de afdeling Lifestyle& wonen ben jij degene die zorgt voor een goede sfeer en genoeg motivatie binnen het team. Deze afdeling bevindt zich in een luxe warenhuis in Utrecht en daarom zijn we opzoek naar een persoon wie bekend is met customer service, omdat de klanten hier op nummer één staan. Naast dat jij je energie steekt in het adviseren van klanten, ben jij de coach voor jou team. Jij zorgt ervoor dat het gehele team zich volledig inzet op deze afdeling.

In de rol als supervisor ben je verantwoordelijk voor jouw team. Het team bestaat uit verkoopmedewerkers op deze afdeling waarbij jij zelf naast het coachen en adviseren ook zelf veel klantcontact hebt. Je zal bij deze functie de rechterhand zijn van de afdelingsmanager van jullie afdeling.

 • Het coachen, trainen en enthousiasmeren van jouw team verkoopmedewerkers;
 • Je bent veel op de sales-vloer aanwezig en zult dus ook veel klanten te woord staan en adviseren;
 • Je draagt bij aan het commerciële plan van de afdeling;
 • Je zal de rechterhand zijn van de afdelingsmanager en zal zijn taken overnemen wanneer dit nodig is;
 • Je bent de oren en ogen van de afdeling.

Voor de functie als supervisor beschik je over de volgende functiecriteria:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring op gebied van commerciële en gastvrije dienstverlening;
 • Customer service gericht;
 • Staat open voor flexibele werktijden zowel in de avonden als weekenden.

De functie van supervisor heeft een salarisinidicatie van € 2.000,- €2.300,- bruto per maand. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, hier vertellen we je graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Gestelde eisen

Minimaal MBO niveau Minimaal 1 jaar werkervaring op gebied van commerciële en gastvrije dienstverlening; Customer service gericht; flexibel, zowel avond als weekenden beschikbaar

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €2300 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Als supervisor van de afdeling Lifestyle& wonen ben jij degene die zorgt voor een goede sfeer en genoeg motivatie binnen het team. Deze afdeling bevindt zich in een luxe warenhuis in Utrecht en daarom zijn we opzoek naar een persoon wie bekend is met customer service, omdat de klanten hier op nummer één staan. Naast dat jij je energie steekt in het adviseren van klanten, ben jij de coach voor jou team. Jij zorgt ervoor dat het gehele team zich volledig inzet op deze afdeling en dat jullie met elkaar de targets behalen.

Als supervisor sta jij tussen de verkoopmedewerkers en de afdelings manager in en zal jij dan ook de ogen en oren van de afdeling zijn. Zie jij jezelf al staan tussen de prachtige keukenapparatuur en accessoires voor in huis? Dan kom ik graag met jou in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Revenue Manager Benelux

  Toegevoegd op 07-02-2019 door Independent Recruiters

  Revenue Manager Benelux gezocht voor een bekende Internationale hotelketen! Vanuit het hoofdkantoor in de omgeving Utrecht ben jij verantwoordelijk voor de prijsstrategieën van bijna 20 hotels in de Benelux. In deze rol houd jij je dagelijks bezig met het monitoren van omzetgegevens, ontwikkelen van financiële vooruitzichten en het bestuderen van de marktontwikkelingen van alle hotels.Daarnaast zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit: Bepalen van de marktpositie; bijhouden en monitoren...

  Independent Recruiters

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank