Transaction Processing Officer Bank

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 07-01-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor de Financial Market Services afdeling van een Internationale bank zoeken we een Transaction Processing Officer. Het betreft een tijdelijke functie in een project voor de duur van 1 jaar.
Mooie functie voor een starter met aantoonbare affiniteit met het bankwezen of iemand die al wat ervaring heeft in een soortgelijke omgeving.

Operations Wholesale is met name verantwoordelijke voor de backoffice functies van de wholesale activiteiten (corporate clients). Zij bedienen hier vanuit het hoofdkantoor 22 landen en doen de grootste transacties voor de grootste klanten van de bank (derivatives en securities finance transactions).
Ze zijn de service provider van Financial Markets en Treasury van de bank. De services zijn onder andere Transaction Processing, Transaction Reporting, Collateral Management en Ivestigations. Ze focussen op efficiënte process flow en service naar de klanten, en tegelijkertijd zorgen ze dat de risico's worden geminimaliseerd.

 • Sterke analytische, maar ook communicatieve vaardigheden
 • HBO/WO opleiding met aantoonbare kennis van het bankwezen of MBO niveau 4 opleiding met relevante werkervaring
 • Kennis van wholesale banking en de producten
 • Klantgericht en pro actief, gericht op continuous improvement
 • Bij voorkeur Yellow belt of green belt gecertificeerd

Het maandsalaris zal ongeveer liggen tussen 2500 en 3300 obv 36 uur exclusief vakantiegeld. Dit is afhankelijk van je opleiding en achtergrond/ervaring.

Gestelde eisen

Sterke analytische, maar ook communicatieve vaardigheden HBO/WO opleiding met aantoonbare kennis van het bankwezen of MBO niveau 4 opleiding met relevante werkervaring Kennis van wholesale banking en

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3300 per maand + exclusief vakantiegeld

Informatie over Independent Recruiters

Voor de Financial Market Services afdeling van een Internationale bank zoeken we een Transaction Processing Officer. Het betreft een tijdelijke functie in een project voor de duur van 1 jaar.
Mooie functie voor een starter met aantoonbare affiniteit met het bankwezen of iemand die al wat ervaring heeft in een soortgelijke omgeving.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Havenwerker

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Je komt te werken in een jong en enthousiast team in de Rotterdamse Haven. Als Havenwerker heb je een veelzijdige baan, waarbij genoeg doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig zijn. Zo is er de mogelijkheid om diverse diploma's te behalen, en mocht je de ambitie hebben om door te groeien? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende functies: Terminal Medewerker, Reefermonteur of Aircomonteur. Het is er allemaal mogelijk!Je hebt een verantwoordelijke baan en gaat de volgende...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Terminal Medewerker

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Heb jij altijd al in de haven willen werken in een enthousiast team als Terminal Medewerker? Zijn daarnaast opleidingen, doorgroeimogelijkheden en een goed salaris belangrijk voor jou? Solliciteer dan direct op de functie als Terminal Medewerker!

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Financieel Medewerker

  Toegevoegd op 23-02-2021 door Independent Recruiters

  Als Financieel Medewerker werk je samen met de Financieel controller op de afdeling Finance. Jij bent medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de financiën. Je verwerkt zelfstandig de dagelijkse financiële mutaties en je bent verantwoordelijk voor de debiteuren-, crediteuren- en projectadministratie.Ben jij benieuwd wat de organisatie van jou verwacht en wat ze jou te bieden hebben? Lees dan snel verder!Als Financieel medewerker controleer je de facturen en waak je ervoor dat...

  Independent Recruiters
 • Junior Controller

  Toegevoegd op 23-02-2021 door Independent Recruiters

  Deze functie is een hele mooie vervolgstap als je al 1 a 2 jaar in Finance en Control werkt maar nog lang niet uitgeleerd bent! Je krijgt hier namelijk de kans om binnen een organisatie te werken met complexe financiële processen en waar jij een hele brede en allround financiële functie mag bekleden. Daarnaast werk je nauw samen met de Financial Controller en ben jij ook verantwoordelijk wanneer de Financial Controller afwezig is. Jij krijgt de kans jezelf te ontwikkelen tot een ijzersterke...

  Independent Recruiters
 • Transportplanner Zeecontainers

  Toegevoegd op 15-02-2021 door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Ben jij een ervaren transportplanner met een achtergrond in de zeecontainers? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Transportplanner Zeecontainers. Jouw taken zullen er als volgt uitzien:Contact onderhouden met chauffeurs en ad hoc routeproblemen oppakken;Efficiënte routes plannen voor een tijdige leveringen;Oproepen beantwoorden van koeriers en noodoproepen doorzetten naar de juiste instanties indien nodig;Klantcontact onderhouden op het gebied...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank