Senior Financial Controller (Hotel & Events)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Hoofddorp
 • Plaatsingsdatum: 02-08-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Financieel Manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele administratieve organisatie binnen de 2 BV's. Hierbij is het belangrijk dat je het management en de directie voorziet van financiële rapportages en knelpunten signaleert in de administratie. Daarnaast adviseer je de directie op financieel vlak in de breedste zin van het woord, waarbij de ICT informatiestromen steeds belangrijker zal worden.

* Je geeft dagelijks leiding aan vier collega's van de financiële administratie; Hierbij motiveer je, inspireer je en ontwikkel je het team.
* Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directie en het management op financieel gebied en de daarmee samenhangende informatiestromingen.
* Je bent verantwoordelijk voor alle financiële transacties binnen de bedrijven en controleert het betalingsverkeer, de kas en het creditcardbeheer zorgvuldig.
* Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten en beheren van verzekeringen, de belastingaangiftes en het aanleveren van gegevens in opdracht van de accountant voor de jaarrekening.
* Je bent verantwoordelijk voor alle fiscale zaken en regelgeving, waarbij je kennis up-to-date is.
* Je zorgt voor de juiste aansluiting van transactiegegevens met de boekingen in Exact Globe.
* Je maakt verlies-en-winstrekeningen, jaarverslagen, budgetten en diverse ad hoc rapportages en berekeningen.
* Je bent het aanspreekpunt en tevens contactpersoon voor de accountant en de bank.
* In samenwerking met de afdeling Human Resources zorg je voor de juiste uitvoering van de salarisadministratie.

* Een afgeronde financiële opleiding op minimaal HBO/SPD niveau.​​​​​​
* Werkervaring in een structuur met meerdere vennootschappen.
* Relevante ervaring als finance manager of financial controller met leidingevende ervaring
* Affiniteit met de horeca of het hotelwezen.
* Kennis van Exact Globe, Opera PMS, Micros (kassasysteem) is een pré.
* Kennis van Business Intelligence, (SQL server Business Intelligence & SQL server) is een pré

Het salaris is afhankelijk van je achtergrond. Je komt in een dynamische en informele organisatie te werken waar je jezelf kunt ontwikkelen dmv trainingen en cursussen. Ook is er mooie personeelskorting op overnachtingen in dit hotel wereldwijd.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

afgeronde financiële opleiding, minimaal HBO/SPD niveau.​​​​​​ Werkervaring in een structuur met meerdere vennootschappen. ervaring als finance manager/financial controller met leidinggevende ervaring

Uren

32-40 hours

Salaris

€4500 - €6500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Als Financial Controller / Finance Manager zul je helpen om deze nieuw gevormde organisatie financieel in te richten en te structureren. Dit doe je samen met je team (4 collega's). In deze rol rapporteer je aan de directie en management en met jouw financieel inzicht werk je mee aan het verder uitbouwen van dit mooie bedrijf.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Customer Service Medewerker

  Vandaag geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een toonaangevend bedrijf in de afvalverwerking zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Je bent verantwoordelijk voor een goede registratie en/of volledige oplossing van vraagstukken zodat klanten tevreden blijven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen en opvolgen van de (facturatie) klachten die binnenkomen. Wat zijn je werkzaamheden als Customer Service Medewerker?Komt er een klacht binnen? Jij neemt deze in behandeling en registreert deze in het systeem;De...

  VNOM | We get the job done
 • Facilitair Servicedesk Medewerker

  Vandaag geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een bedrijf dat actief is in de facilitaire dienstverlening zijn wij per direct op zoek naar een Customer Support Medewerker op de facilitaire servicedesk! Ben jij enthousiast en klantgericht ingesteld? Lees dan snel verder want dan zou deze functie wellicht goed bij jou passen! Als Customer Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende veelzijdige werkzaamheden waarbij de klant centraal staat. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit:Jij bent het eerste aanspreekpunt voor...

  VNOM | We get the job done
 • Controller (Non-Profit)

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie en het goede verloop ervan. Wij zoeken iemand die kennis en ervaring met zich meebrengt en wil bijdragen aan het optimaliseren van de financiële processen. Denk aan het samenstellen van de financiële overzichten, het coachen en begeleiden van de medewerkers, en het bewaken van de geldstromen. Je komt te werken op de financiële administratie en je werkt nauw samen met je directe collega's van planning & control en de...

  Independent Recruiters
 • (Junior) Financial Controller - Hospitality

  Toegevoegd op 22-09-2022 door Independent Recruiters

  Gemotiveerde finance professional gezocht die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en de volgende stap wil maken!Wij zijn op zoek naar een (junior) financial controller voor een groeiende organisatie dat apartementen aanbied met een hotel service. In deze functie krijg jij de kans om te groeien, jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de toekomst van het bedrijf.Klinkt dit als een volgende stap voor jouw carriere? Dan kom ik graag met jou in contactJouw taken zullen onder andere zijn:Nauw...

  Independent Recruiters
 • (Junior) Controller Automotive

  Toegevoegd op 22-09-2022 door Independent Recruiters

  In de rol van (junior) controller ben jij onderdeel van het Finance team van de holding en ben je werkzaam op het hoofdkantoor. In deze rol zorg jij, samen met het team, voor de tijdige en gedetailleerde financiële rapportering aan de holding directie met daarnaast focus op het optimaliseren en verder professionaliseren van de treasury afdeling, waaronder optimalisering van de Cash flow forecast en beheersing van het werkkapitaal. Je werkt nauw samen met de financieel directeuren, controllers...

  Independent Recruiters

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank