Financieel administrateur (maatschappelijk doeleinde)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 11-02-2024
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Heb je al enkele jaren ervaring als financieel administrateur en ben je dienstverlenend ingesteld? Wil jij je inzetten voor gelijke ontwikkelingskansen voor kinderen en de aanpak van kinderarmoede? Kom dan werken bij het Jeugdeducatiefonds!

In Nederland groeit één op de negen kinderen op in relatieve armoede. Armoede zorgt voor stress en zorgen, voor een slechtere gezondheid, voor sociale uitsluiting en voor lagere schoolprestaties. We hebben een collectieve verantwoordelijk hier iets aan te doen en deze kinderen maximale ontwikkelingskansen te bieden.

Over het Jeugdeducatiefonds
Het Jeugdeducatiefonds zet zich in voor maximale ontwikkelingskansen voor kinderen die opgroeien in relatieve armoede. We werken aan een duurzame, schaalbare aanpak van kinderarmoede, waarbij we het patroon van armoede doorbreken en werken aan een systeem dat werkt voor álle kinderen.
Het Jeugdeducatiefonds stelt basisscholen in de doelgroep in staat om kinderen dat te geven wat ze nodig hebben voor hun ontwikkeling maar vanuit huis niet kunnen krijgen. Denk aan leermaterialen, extra begeleiding of zorg, geld voor een schoolreisje, kleding of een bed voor thuis.

Werkwijze
Basisscholen dienen bij het Jeugdeducatiefonds aanvragen in voor de aanschaf van producten en/of diensten die de ontwikkeling van een kind of groep kinderen bevorderen, omdat daar bekend is wat de talenten en intellectuele mogelijkheden van de kinderen zijn. Door scholen handelingsruimte te geven, kunnen zij kinderen en ouders beter ondersteunen. We werken snel, laagdrempelig en in vertrouwen met scholen samen.
In de afgelopen jaren zijn we hard gegroeid naar 42 medewerkers en 10 vrijwilligers. Er zijn inmiddels ruim 600 scholen volledig bij het Jeugdeducatiefonds aangesloten en ruim 1300 scholen doen mee met het programma Schoolmaaltijden.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:
Financieel administrateur (24-40 uur)


Wij zoeken een nauwkeurig en dienstverlenend persoon, die de functie op basis van eerdere ervaring (verder) kan inrichten. Als administrateur maak je deel uit van team Finance dat bestaat uit 15 (parttime) collega's.

Wat ga je doen?

 • Controle en opschonen tussenrekeningen/grootboekbeheer.
 • Maandelijkse verschillen analyses uitvoeren.
 • Crediteurenadministratie en bewaken declaratietermijn scholen.
 • Ondersteunen bij het verzamelen van documenten m.b.t. eindejaar controle en fondsverantwoordingen.
 • Het controleren en verwerken van interne declaraties. Incidenteel ondersteunen bij schooldeclaraties m.b.t. programma schoolmaaltijden.

 • Je hebt enkele jaren werkervaring als financieel administrateur.
 • Je hebt MBO+ werk en denkniveau. Een mooie aanvulling zou zijn Praktijkdiploma boekhouden, MBA.
 • Je bent probleemoplossend, analystisch en resultaatgericht.
 • Het is belangrijk dat je accuraat werkt en een dienstverlenende houding hebt.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met Exact Online is een plus.
 • Gevorderde ervaring Excel is een grote plus.

De aanbieding:

 • Een dynamische baan bij een snelgroeiende NGO.
 • Een dienstverband van minimaal 24-40 uur van een jaar dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vaste aanstelling.
 • Een salaris dat past bij de functie en bij onze goede doelen sector.
 • Een pensioenbijdrage, telefoonvergoeding en (Windows) laptop.
 • Thuiswerkvergoeding.
 • Flexibele werktijden en een hybride werkplek in Utrecht.
 • Een fijne, informele en open werksfeer en betrokken, gedreven en professionele collega's.

Hoe nu verder?

Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een digitaal kennismakingsgesprek in. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn wij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

nauwkeurig werken, tussenrekening, grootboekrekening, communicatie, goede doelen, non-profit, charity, werken in teamverband, samenwerken

Uren

24-32 hours

Informatie over Independent Recruiters

Heb je al enkele jaren ervaring als financieel administrateur en ben je dienstverlenend ingesteld? Wil jij je inzetten voor gelijke ontwikkelingskansen voor kinderen en de aanpak van kinderarmoede? Kom dan werken bij het Jeugdeducatiefonds!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Finance & HR Specialist - NGO (28-32 uur p/w)

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Dit is je kans om te werken voor een non-profit organisatie die de eerste stap zet in het redden van levens! Elke dag opnieuw en wereldwijd.Het World Marrow Donor Association is op zoek naar jou. Zij zijn elke dag op zoek naar de juiste matches om iedereen te kunnen helpen over de hele wereld. Onderdeel zijn van deze organisatie betekent dat je een bijdrage levert in het redden van levens! In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de financiële als HRM administratie Als finance en HR...

  Independent Recruiters
 • Assistent Accountant

  Toegevoegd op 20-02-2024 door Independent Recruiters

  Zet je carrière in de versnelling bij een vooruitstrevend accountancykantoor in Noordwijk! Wij zoeken een ambitieuze Assistent Accountant die klaar is voor een uitdaging. Ben jij dat? Lees snel verder!Wat doe je als assistent accountant accountancy?Je gaat jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samenstellen en je bereidt fiscale aangiften voor.Je helpt klanten met het inrichten, koppelen en optimaliseren van hun (digitale) administraties. Je verwerkt deze (digitale) administraties en...

  Independent Recruiters
 • Assistent Accountant.

  Toegevoegd op 20-02-2024 door Independent Recruiters

  Zin in een sprankelende start als Assistent Accountant? Voeg je bij ons op de levendige NDSM-werf in Amsterdam! Hier wacht je een wereld vol uitdagingen en groei. Klaar om te schitteren?Kun je niet wachten om meer te ontdekken? Neem snel contact op!Wat doe je als assistent accountant accountancy?Je gaat jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samenstellen en je bereidt fiscale aangiften voor.Je helpt klanten met het inrichten, koppelen en optimaliseren van hun (digitale) administraties. Je...

  Independent Recruiters
 • Medewerker Financiële Administratie

  Toegevoegd op 20-02-2024 door Independent Recruiters

  Werken voor een organisatie met maatschappelijk belang waarbij je groot deel van de school vakanties vrij hebt! Klink dat niet gaaf?Als Medewerker Financiële Administratie verricht je in de eerste plaats boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden. Daarnaast lever je een bijdrage aan diverse ondersteunende activiteiten. Meer weten? Neem contact met mij op!Als Medewerker Financiële Administratie heb je een belangrijke adviserende en ondersteunende rol op het vlak van financiën...

  Independent Recruiters
 • Medewerker Orderadministratie

  Toegevoegd op 20-02-2024 door Independent Recruiters

  Ter aanvulling van het finance team zoeken wij een medewerker orderadministratie, iemand die het leuk vind om met cijfers te werken. Of je nu ervaring hebt binnen een financiële administratie of net bent afgestudeerd en op zoek bent naar je eerste baan, wij zijn op zoek naar jou. Dit is een parttime functie voor 3 tot 4 dagen per week. Je wordt onderdeel van het finance team op locatie Rotterdam, je komt te werken met 2 andere collega's (finance manager en financial accountant). Als...

  Independent Recruiters

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank