Manager Finance & Control

Baan gegevens

 • Bedrijf: THDV
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 08-01-2024
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? En wie zie je als je naar een zwerver kijkt? Jezus zegt: ‘Alles wat je voor hen doet, doe je voor Mij.’ Kom jij samen met ons in actie?

Wij zijn THDV en al meer dan 160 jaar geven wij een stem aan prostituees, (ex-) verslaafden, dak- en thuislozen en kinderen die in armoede leven. We bouwen aan een beweging van mensen die verlangen naar vrijheid, recht en het zien van Jezus. I

THDV geeft sturing en ondersteuning aan 9 stichtingen, elk met een eigen kleur en cultuur. Samen met 80 medewerkers en circa 400 vrijwilligers zetten wij ons elke dag in om handen en voeten te geven aan Gods liefde voor de meest kwetsbaren. Ons werk wordt gefinancierd door giften, overheidssubsidies en door onze eigen sociale ondernemingen.

Ben jij een vaktechnisch-sterke finance professional en zoek je maatschappelijk relevant werk? En wil jij bijdragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie? Dan hebben wij dé functie voor jou als onze nieuwe

Manager Finance & Control
(Amsterdam, 28-32 uur per week)

Jouw verantwoordelijkheden
Jij bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de financiële gezondheid van de verbonden stichtingen. Je speelt een cruciale rol bij het beheren, analyseren en rapporteren van financiële gegevens. Daarnaast werk je nauw samen met de verschillende managers van de stichtingen om ervoor te zorgen dat financiële processen in lijn zijn met de doelstellingen van de organisaties.

Samenwerking: je werkt intensief samen met de financieel directeur en de managers van de verschillende stichtingen. Je geeft leiding aan één medewerker en legt verantwoording af aan de directie. Je brengt gevraagd en ongevraagd advies uit, op zowel tactisch als strategisch niveau. Je bent onderdeel van het managementteam en de staf, waar naast financiën, ook HRM en communicatie en fondswerving onderdeel van zijn. Er vindt tweewekelijks overleg met de directie plaats. Ook werk je nauw samen met HRM inzake de verwerking van de loonadministratie.

Interne controle: je implementeert en handhaaft interne controlemaatregelen om de nauwkeurigheid en integriteit van financiële gegevens en processen te waarborgen.

Rapportage: voor het nemen van strategische beslissingen zorg je ervoor dat de financiële rapportages, prognoses en verantwoordingen van subsidies en fondsen tijdig worden opgesteld. Deze worden opgesteld voor interne en externe belanghebbenden c.q. donoren.

Compliance: je zorgt voor de naleving van de financiële regelgeving en wetgeving die van toepassing is op non-profitorganisaties. Je draagt zorg voor de interim- en accountantscontrole.

Gestelde eisen

Kennismaken
We gaan graag met jou in gesprek als jij …

 • christen bent en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. En je voelt je betrokken bij de doelgroepen en programma’s van onze organisatie.
 • vanuit jouw expertise mee wilt werken aan professionele hulp aan de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.
 • analytisch sterk bent, initiatief neemt en in oplossingen denkt.
 • met gemak op elk niveau communiceert en samenwerkt.
 • goed plant en organiseert en ook op detailniveau nauwkeurig bent.
 • ervaring hebt met het voeren van projectadministraties, de verantwoording van subsidies, fondsen of aanbestedingstrajecten.
 • kennis van en inzicht in administratieve en bedrijfseconomische processen hebt.
 • meerdere jaren relevante werkervaring en een afgeronde hbo-opleiding (bijv. bedrijfseconomie of accountancy) hebt.

Uren

28-32

Salaris

€3.656,- tot €5.483,-

Meer informatie

Werken bij THDV
Als je bij ons komt werken dan mag je rekenen op:

 • de uitdaging om met jouw expertise de organisatie en jouw afdeling verder te professionaliseren.
 • een bijzondere werkomgeving waarin je regelmatig ook zelf wordt geraakt door ons werk.
 • een jaarcontract dat we graag omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • een prima salaris van €3.656,- tot €5.483,- (o.b.v. fulltime, 36 uur, cao sociaal werk) en goede secundaire voorwaarden, zoals een loopbaanbudget, vitaliteitsuren, thuiswerkvergoeding en een individueel keuze budget waardoor jij extra flexibel bent in de inzet van voorwaarden.

Stuur uiterlijk 29 februari 2024 je sollicitatie naar David Karelse via d.karelse@karelserecruitment.nl. Wil je meer weten over de functie? Martina van der Veen staat je graag te woord via 06-24847515 of via martinavanderveen@thdv.nl. Voor vragen over de werving staat David je graag te woord via bovenstaand mailadres of op 06-82568838.

Informatie over THDV

THDV ondersteunt kwetsbare mensen die verlangen naar vrijheid, recht en het zien van Jezus.

THDV
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Financiële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Financiële.
 • Financieel administratief medewerker

  Gisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Ga aan de slag bij een middelgroot familiebedrijf in Nieuwkoop die gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en verkopen van carrosserieën en trailers. Word jij de nieuwe financieel administratief medewerker? Je wordt onderdeel van een fantastisch team en een gezond bedrijf. Hieronder ontdek je meer over jouw dagelijkse taken en werkzaamheden:Verantwoordelijk voor de tijdige en correcte verloning van het salaris;Controleren van mutaties, regelingen, aangiften, salarisstroken en...

  VNOM | We get the job done
 • Orderverwerker Sanitair

  Gisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een toonaangevende partij in de bouw zijn we op zoek naar een Orderverwerker Sanitair. Je zal van grote waarde worden in het proces van de badkamerverkoop en schakelt tussen de verkoop, bouwpartners, leveranciers en klanten. Echt een mooie veelzijdige functie dus. Het moderne kantoor, de bewezen staat van dienst en de positieve werksfeer, maken dit een geweldige plek om jezelf verder te ontwikkelen. Heb jij affiniteit met de bouw en ben je administratief en commercieel onderlegt? Dan is...

  VNOM | We get the job done
 • Planner

  Gisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een bedrijf in de AGF sector zijn wij op zoek naar een Planner. Als Planner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt indelen van de productieplanning en het voorzien van de daar bijbehorende aspecten zoals verpakkingsmateriaal. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:Opstellen van een productie dagplanning en deze inplannen in Navision;Analyseren en opzetten van prognoses voor een lange termijn productieplanning;Tijdigheid van de productieplanning waarborgen en waar nodig escaleren naar...

  VNOM | We get the job done
 • Klantenservice Medewerker

  Eergisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een goede opdrachtgever in de regio van Haarlem zijn wij op zoek naar enthousiaste Klantenservice Medewerkers. Het bedrijf is actief binnen de installatietechniek. Jouw rol als Klantenservice Medewerker is hierbij een hele belangrijke. Jij neemt namelijk de storingen op van mensen die in een huurhuis wonen tevens plan je daarvoor de juiste monteur in. Concreet bestaan jouw werkzaamheden als Customer Service Medewerker uit: Binnenkomende telefoontjes aannemen;Storingen uitvragen bij...

  VNOM | We get the job done
 • Office Manager / Management Assistent

  Eergisteren geplaatst door VNOM | We get the job done

  Voor een toonaangevend en leuk bouwbedrijf in de regio van Nieuwegein zijn wij op zoek naar een Office Manager / Management Assistent. In deze functie ga je een 7/8 tal werkvoorbereiders en projectleiders ondersteunen in hun werkzaamheden. Hierbij ben je concreet verantwoordelijk voor o.a.:Het aannemen van binnenkomend telefoon verkeer;Het inplannen van medewerkers op projecten;Het beantwoorden van mailtjes;Het nabellen van bouwmaterialen zaken m.b.t. leveringen;Documenten en lijsten...

  VNOM | We get the job done

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank