Financieel expert / manager met brede ervaring in diverse rollen

CV gegevens

 • Plaats: Hillegom
 • Laatste update CV: 04-11-2019
 • Branche: Adviseur, Controller, Manager, Overig
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Freelance
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 57 (02-11-1962)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

MBA

Gewenste functie

Business controller, CFO, Financieel Directeur, interim

Persoonlijke motivatie

Lennart is een allround professional met brede kennis en ervaring. Hij heeft een technische bedrijfskundige achtergrond en een post doctorale MBA afgerond in Rotterdam met een uitwisseling in Michigan. Zijn carrière heeft zich ruim 20 jaar op financieel management als business controller en financieel manager gericht.

Kennis en ervaring
Ruime kennis en ervaring als professional op het gebied van business control en financieel management in diverse rollen. Dit binnen verschillende industrieën en bij ondernemingen van verschillende omvang.

Uitstekend in het opbouwen van vertrouwensrelaties en het doelgericht organiseren van zaken.

Goed in het beheren van en het adviseren bij samenwerkingsverbanden, investeringen en overnames evenals in het financieel herstructureren.
In control functies ervaren met het ontwikkelen en ontsluiten van adequate management informatie, het monitoren van business units en deelnemingen en het managen van relaties met diverse stakeholders (Unit management, directie, personeel, fiscalisten, juristen, accountants, etc).

Door brede internationale ervaring blootgesteld geweest aan verschillende bedrijfsculturen evenals rapportage procedures van multinationale ondernemingen.
Ervaring met bestuurkwesties zoals governance (SOx) en compliance. Goed in het opstellen van de lange termijn businessplannen en financiële prognoses. Kennis van boekhoudingprocessen (IFRS) en ervaring met het gebruik en implementeren van diverse informatiesystemen (AV, Hyperion).

Management stijl
Beschikt over een “hands-on” mentaliteit met een oog voor de service en klantgerichtheid, zonder strategisch, financieel - en commerciële belangen uit het oog verloren te laten gaan. Uitvoerende stijl wordt het gekenmerkt als mensenmanager met resultaatgeoriënteerde visie. Pro actief, pragmatisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Werkt met grote actiekracht doelgericht.

Benadert een project desgewenst op een interdisciplinaire manier; bekijkt een case organisatorisch, financieel, wettelijk en belastingtechnisch, rekenschap houdend met economische en operationele aspecten.

Kan een goede werkverhouding met het hogere management aangaan en er voor zorgen dat in hun informatiebehoefte wordt voorzien. Als onderdeel van het management team in staat om het management op het gebied van strategische en financiële kwesties met management informatie, verklaring en implicatie van de bedrijfsresultaten te ondersteunen.

Heeft grote volharding en drijfveer, evenals de capaciteit om onafhankelijk te werken met een hoog niveau van eigen verantwoordelijkheid. Met uitstekende analytische, communicatie- and inter-persoonlijke vaardigheden, goed in het aangaan van relaties, zowel extern als intern.

Zeer capabel om met externe belanghebbenden zoals accountants, fiscalisten, juristen, banken, etc. contacten te leggen, om (internationale) uitbreidingskansen te identificeren en een bijdrage te leveren aan expansie van de onderneming.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Resultaat gedreven en verbindende Finance Manager/CFO

  Laatste update CV: 22-01-2020
  Plaats: Abcoude, Utrecht
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance

   Resultaat gedreven en verbindende Finance Manager/CFO. Hoge mate van verantwoordelijkheid en motiverend leiderschap. Zowel strategisch/conceptueel als hands-on mee kunnen denken en werken over de toekomst van de onderneming en het operationeel inrichten van de gekozen strategie. Expertise gebieden • Inrichten en professionaliseren van administraties, financiële en operationele rapportages,... Bekijk het complete CV

 • Heb groot verantwoordelijkheidsgevoel, werk snel, accuraat en gestructureerd

  Laatste update CV: 28-10-2019
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Leer-werk overeenkomst, Vast contract

   Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Sabrina Francis, ik ben een hardwerkende vrouw met veel ervaring als financieel administratief medewerker. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als administratief en financieel administratief medewerker. Dit waren elke keer tijdelijke opdrachten. Heel graag zou ik ergens voor langere tijd willen werken. In een team ervaar je het proces van A-Z en... Bekijk het complete CV

 • Boekhoudkundig medewerkster zoekt werk voor 32 uur

  Laatste update CV: 23-10-2019
  Plaats: Zevenbergen, Noord-Brabant
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

   Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur in de week. Voor deze nieuwe uitdaging zoek ik een funtie met veel afwisseling in de werkzaamheden. Bekijk het complete CV

 • Ambitieuze man die klaar is voor de 2e stap in zijn carrière.

  Laatste update CV: 20-10-2019
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Sinds korte tijd heb ik het gevoel dat ik uitgeleerd ben bij mijn huidige werkgever en daarom denk ik dat ik toe ben aan een nieuwe stap (hoger) in mijn carrière. Ik heb me in al die jaren ontwikkeld tot een sociale, loyale en leergierige werknemer met oog voor details. Huidige werkgever heeft geen doorgroeimogelijkheden en mijn ambities zitten mij daarom in de weg. Ben jij die werkgever die mij een nieuwe... Bekijk het complete CV

 • Analytisch, accuraat en resultaatgericht finalcieel adminitratief medewerker

  Laatste update CV: 20-10-2019
  Plaats: Almere, Flevoland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk, Stage, Vrijwilliger, Leer-werk overeenkomst, Bijbaan

  Beste meneer/mevrouw, Onlangs ben ik afgestudeerd in de opleiding MSc-Business Administration (Marketingtrack) van de Universiteit van Amsterdam. Ik heb veel belangstelling voor een baan als financieel administratief medewerker. In deze baan kan ik werkervaring en verdere ontwikkeling opdoen. Ik ben leergierig, daarom heb ik veel belangstelling voor de interne opleiding met betrekking tot mijn functie. Momenteel ben... Bekijk het complete CV

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank