Debiteurenbeheerder senior, met ruime ervaring

CV gegevens

  • Plaats: Eindhoven
  • Laatste update CV: 19-12-2015
  • Branche: Administrateur, Financieel medewerker, Manager
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Bijbaan, Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 64 (15-02-1956)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Persoonlijke motivatie

Mijn kennis met betrekking tot het creditmanagement heb ik opgedaan bij diverse bedrijven en ben op alle niveaus actief geweest. Cursussen heb ik gevolgd bij o.a. Graydon, CMI, GGN en Schouten & Nelissen.

Ervaring heb ik opgedaan in de functie van debiteurenbewaking, debiteurenbeheerder, debiteurenuitwinning, senior creditcontroller, incassomedewerker, creditmanager en detacheerder. Veel contact extern met o.a. debiteuren, Rabobanken en curatoren en intern met o.a. directeuren en accountmanagers. Bij diverse bedrijven het creditmanagement opgezet zoals debiteurenbeheer inrichten, rapportages en betalings-en leveringscondities. Rabobanken en klanten bezoeken voor acquisitie, procedures ontwikkelen en vastleggen, cv ’s beoordelen en gesprekken met sollicitanten, ondernemersplan schrijven, back office inrichten zoals offertes maken en de facturatie.

Verder ben ik daadkrachtig en zelfstandig persoon die iedere keer gaat voor het maximaal haalbare, ook op persoonlijk vlak. Daarbij ben ik in staat collega’s te enthousiasmeren door mijn resultaat- en prestatiegericht gemotiveerde werkhouding.
Met mijn creditmanagement achtergrond en kennis van processen en alle opleidingen welke ik gevolgd heb, ben ik een stevige kandidaat die flexibel inzetbaar is.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op Financiele-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Oplossingsgerichte duizendpoot

    Laatste update CV: 24-05-2020
    Plaats: Maarssen, Utrecht
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract

    Puzzelen, werken aan iets nieuws en iets moois creëren, zijn mijn hobby’s. Logisch nadenken, de oplossing vinden, kwaliteit leveren op een efficiënte wijze en dan het resultaat zien, geeft me de energie om de volgende taak aan te pakken. Ik wil dat alles combineren in een baan waarbij ik continue word uitgedaagd. Bekijk het complete CV

  • Betrokken financieel/administratief medewerker

    Laatste update CV: 27-04-2020
    Plaats: Axel, Zeeland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Wegens reorganisatie weer beschikbaar voor de arbeidsmarkt en ik wil graag weer aan de slag in genoemde werkomgeving. Ik ben erg betrokken en bijt me vast in complexe vraagstukken. Per 1-112019 ben ik beschikbaar voor u. Bekijk het complete CV

  • Gedegen finance professional

    Laatste update CV: 25-04-2020
    Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Stage, Leer-werk overeenkomst

     Geachte Heer / Mevrouw, De voorbije jaren heb ik veel geleerd over de financiële administratie en het belang van werken in een team. Helaas door reorganisatie moest ik mijn eerste werkgever na mijn studie bedrijfsadministratie verlaten.Gedurende mijn posities in het bankwezen was ik verantwoordelijk voor het gehele facturatieproces. Ik heb ruime ervaring in het onderhouden van contracten, het boeken en... Bekijk het complete CV

  • Financieel uitvoerend no-nonsense professional ;assistent controller

    Laatste update CV: 14-04-2020
    Plaats: Haaren, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vrijwilliger, Thuiswerk, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

     In mijn functie als Assistent Controller tot 1 februari 2019 was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie. Ik was mede-uitvoerend in deze met medewerking van twee dames in deeltijd. W.o. coderen aankoopfacturen, bankstukken boeken, en zorgen dat de debiteuren tijdig betalen en crediteuren tijdig betaald werden. Gedurende de maand verzorgde ik de BTW, MWST, statistieken en... Bekijk het complete CV

  • Boekhoudkundig medewerkster zoekt werk voor 32 uur

    Laatste update CV: 23-03-2020
    Plaats: Zevenbergen, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur in de week. Voor deze nieuwe uitdaging zoek ik een funtie met veel afwisseling in de werkzaamheden. Bekijk het complete CV

Financiele-Vacaturebank.nl - Nieuwe financiële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe financiële baan of nieuwe collega's? Op de Financiele-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Financiele-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank